https://www.facebook.com/groups/777304105743609/ (Csúcshegy-Óbuda fb.oldal) - Csúcshegy külterület, amely része Budapest főváros területének. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. , KSH statisztikai

CSÚCSHEGY

CSÚCSHEGY

Halálos tűzeset az Őzsuta utcában

2016. december 05. - nem benfentes

Vasárnap tragédia történt az elhagyatott környezetben, Óbudán a III. kerület Őzsuta utcában, egy kigyulladt faházban. Olcsó ingatlanra vágyik? Életveszélyes ,ha nem lakópark spekuláns!Sajnos a már évtizedek óta hiába kért rendezés,mely elvégzése helyett inkább új városrészeket nyit meg a fejlesztők előtt az Önkormányzat, most halálesetről enged beszámolni! Helyi információ szerint, az erdő felőli vége felé az utcának, egy "hajléktalan" esett áldozatul a tűzben.Ismereteim szerint Gálffy Attilának hívták az elhúnytat.

A tűz során a ház alatii pincefödém is beszakadt. A tűzoltók az oltási munkálatok közben egy elszenesedett holttestet találtak – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap reggel az MTI-vel.

http://fovaros.katasztrofavedelem.hu/hirek/5075-tuz-a-iii-keruleti-csucshegy-oldalaban-videoval

A tűzeset körülményeit, az elhunyt személyazonosságát hatósági eljárásban vizsgálják. Feltételezhetően baleset történhetett,legalább is ebből indulnak ki.Nem tisztázott elaludt-e z áldozat,vagy miért nem jutott ki a 30nm-es épületből. Nem tudni,hogy a hidegben a fűtés okozta-e a halálesetet,amit a rossz infrastruktúra miatt nem gázpalackok hegyre rendelésével oldanak meg jellemzően a kis faházakban lakók.Kevesen vannak ma már,jellemzően a családok és fiatalabbak jobb épületekben élnek,de a helyi tilalom az idősebbeket kényszeríti ezekben a volt szerszámtárolókban élni,ma is.Nem tudjuk mitől égett porig az épület a benne talált emberrel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csucs-hegy.blog.hu/api/trackback/id/tr9412023621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása